Opkomende projecten:

Het komend jaar zal een veel belovend jaar worden voor Stichting ASPORAAT.
Er staan verschillende nieuwe projecten op de planning:

Kamp Ingnition:
In april zal Stichting ASPORAAT de mogelijkheid bieden om op kamp te gaan, kamp IGNITION. Er is keuze uit drie verschillende thema’s op kamp theater, models en brazz. Tijdens het modellenkamp leer je alle technieken van het model zijn, tijdens het theaterkamp leer je goede stageperformens en tijdens kampbrazz de technieken voor het drummen.

Kamp Fashion meets Art:
In april zal Stichting ASPORAAT de mogelijkheid bieden om op kamp te gaan, kamp Fashion meets Art. Er is keuze uit drie verschillende thema’s theater, models en brazz. Tijdens het modellenkamp leer je alle technieken van het model zijn, tijdens het theaterkamp leer je goede stageperformens en tijdens kampbrazz de technieken voor het drummen.

Brazzband voorrondes
In april worden de voorrondes voor Battle of the Drums gehouden. Als T4M door de voorrondes heen gaat zullen zij in juli strijden tegen andere teams.

Fashionweekend
In juni zal fashionweekend terugkeren met een nieuwe verfrissende show. Hier kunnen jonge modellen vanaf 3 jaar zich aanmelden. Klik hier voor meer informatie over fashionweekend.

Battle of Drums
T4M (Talent for music) zal in juli de strijd aangaan in Battle of Drums. Nadat zij de voorronden hebben gewonnen zullen zij een geweldige show neerzetten.

September
Benjamin Asporaat heeft een theater stuk geschreven. Dit stuk zal in september van start gaan.